pneumatiky Nokian Tyres

Pneumatiky Nokian Tyres

Osobné pneumatiky

Vybrať

Vybrať

Vybrať

Vybrať

Cenové rozpätie

-

Populárne rozmery pneumatík

225/45 R17 205/55 R16 185/65 R15 195/65 R15 205/60 R16 Zobraziť zoznam rozmerov Schovať zoznam rozmerov

Nokian Tyres odporúčané modely pneumatík

Nokian Tyres iLine
4,5

42 názory

Od 53 ks

V našej ponuke máme 26 Nokian Tyres pneumatiky modely
cena od €53 do €435.

Nokian Tyres osobné pneumatiky

Nokian Tyres Snowproof 1
4,7

3 názory

Od 58 ks
Nokian Tyres WR Snowproof
3,7

2 názory

Od 60 ks
Nokian Tyres Wetproof
4,6

1 názor

Od 80 ks
Nokian Tyres WeatherProof
4,5

87 názorov

Od 82 ks
Nokian Tyres WR D4
4,5

310 názorov

Od 86 ks
Nokian Tyres WR Snowproof P
4,2

4 názory

Od 110 ks
Nokian Tyres WR A4
4,3

34 názory

Od 193 ks

Nokian Tyres Pneumatiky 4x4

Nokian Tyres Powerproof SUV
4,0

2 názory

Od 107 ks
Nokian Tyres WR SUV 4
4,5

4 názory

Od 126 ks
Nokian Tyres Seasonproof SUV
4,5

2 názory

Od 130 ks
Nokian Tyres WR SUV 3
4,3

168 názorov

Od 145 ks

Nokian Tyres Nákladné pneumatiky

Nokian Tyres cLine Van
4,4

7 názorov

Od 84 ks
Nokian Tyres cLine Cargo
4,4

13 názorov

Od 108 ks
Nokian Tyres PLC je lídrom na škandinávskom trhu vo výrobe pneumatík. Spoločnosť bola založená v roku 1988. Avšak, jeho história siaha až do roku 1898, kedy gumárenská továreň sídlila v Oy Suomen Gummitehdas. Firma začala vyrábať pneumatiky v roku 1932. Najslávnejší model Nokian: Hakkapelitta sa na trhu objavili v roku 1936.

Nokian sa špecializuje na výrobu zimných pneumatík, ktoré pracujú vo veľmi ťažkých škandinávskych podmienkach. Nokian tvorí pneumatiky odolné voči ťažkým podmienkam ako sú studené zimy.

Firma ponúka osobné, dodávkové, 4x4, nákladné, bicyklové, roľnícke, poľnohospodárske a lesnícke. Pneumatiky fínskej spoločnosti sú umiestnené v strednej triede a HP.

Firma je známa pre realizáciu inovatívnych a ekologicky šetrných technológií. Nokian sa ako prvý producent preslávil svojimi zimnými pneumatikami, ako aj prvých ekologických pneumatík s použitím nízko aromatických olejov.

Firma má továrne vo Fínsku a Rusku.
Pneumatika Pneumatika

Názory našich zákazníkov na pneumatiky Nokian Tyres:

  • Alekssndra 5,0

    Nokian Tyres WR D4

    Môžem odporučiť zimné pneumatiky Nokian s čistým svedomím. Toto sú moje prvé pneumatiky tejto spoločnosti, ale určite nie posledné. Vybral som si ich, pretože veľa ľudí odporúčalo ich bezpečnosť a chcel som preukázateľný produkt a vysokú kvalitu. Ideálne pre jazdu po meste a mimo neho. Nemal som žiadnu núdzovú situáciu, v ktorej by sa nedokázali vyrovnať. Presne tak ako v popisoch výrobcu, pneumatika, kvôli veľkému počtu drážok, odvádza mokrú vodu. Vysoký komfort jazdy, pokojná prevádzka pneumatík. Automobil bol ľahký a ľahko ovládateľný. Veľmi dobrá kvalita za rozumnú cenu. Zobraziť viac >
  • Bogu 5,0

    Nokian Tyres WR A4

    Brzdná dráha, trakcia, vzhľad pneumatiky spôsobuje, že auto na snehu ide tam, kde chcem, a brzdy, kde sa chystám zastaviť. Prvotriedna pneumatika je však dostupná za prijateľnú cenu. Zakúpte si službu Oponeo. Ďalšou výhodou pneumatík Nokian je, že ich hlavná výroba je vo Fínsku, čo umožňuje skúšať zimné pneumatiky v zimných podmienkach. Pravdepodobne by som si vybral pneumatiku D4, ale pre mňa bola dôležitá nosnosť pneumatiky v dôsledku prídavného strešného nosiča. Jediným malým mínusom je po páde do otvoru, že pneumatika takmer nemá taký sklz. Je to ticho na ceste. Odporúčam Nokian A4 na zimu. Stojí za to starať sa o ne po sezóne čistením okruhliakov, údržbárskych a leštiacich Zobraziť viac > prostriedkov, stojacich a priedušných krytov.
  • Mato 4,9

    Nokian Tyres WeatherProof

    Prvé celoročné pneumatiky v mojom živote a som ohromený. Perfektné vedenie v zime (sneh) a na jar. Počas jazdy sa cítim úplne bezpečne. Chcel by som iba spomenúť, že vo svojom aute mám pohon zadných kolies a nemám ESP. Pneumatiky Nokian používam už dlho, tak letné ako aj zimné, ale zo zvedavosti som si kúpil celoročné pneumatiky (poškodil som zimné). Je zaujímavé, že spoločnosť Nokian bola v testoch dlhodobo podceňovaná. Každý, kto používa Nokiany, vie, že ide o skutočne skvelé prémiové pneumatiky. Dôkazom toho sú tieto nové, celoročné pneumatiky. ODPORÚČAM. Zobraziť viac >
  • PReme 4,9

    Nokian Tyres iLine

    Veľmi dobrý výkon na suchom aj mokrom povrchu. Pneumatiky sú stabilne v meste a nie sú hlučne pri pohybe alebo, keď sa prudko pohybuje. Je ako prilepená do povrchu. Super! Keď som musel spomaliť na mokrom povrchu pred ostrým oblúkom, nemusel som na týchto Nokianoch. Po jednej sezóne vyzerajú ako nové. Zobraziť viac >